Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFÖRTRUTET

jag gör som ramones -

jag fortsätter bara

man säger jag säljer

sand i sahara

men detta är bara

mitt sätt att vara

jag ser att du ler

som abrahams sara

 

 

 

du ställer din fråga

och vad kan jag svara?

ibland kan det vara

så svårt att förklara

jag känner en form av

behov att försvara

det där som ni tydligen

ser som en fara

 

 

 

 

jag gör som ramones -

framåt marsch oförtrutet

det finns ingen orsak

att spara på krutet

för tiden är kort och

vi närmar oss slutet

allt mörker ska vika

av ljus genombrutet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-05-06 11:55



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar !! Härligt, starkt diktat !
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP