Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 6 maj 2012




SÅ SKÖNT

så skönt

söndagen

är snart slut

 

imorgon är det

måndag igen

 

vardagar är dom dagar

jag trivs bäst med

 

lördag söndag

är inget för mig

 

vardagar är dom dagar

det händer något

helgerna

är tysnadens tidhär hos mig

 

 

anits 6 man 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 23:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen diktarjagets helgresonemang. Skönt med måndag!
2012-05-08

    Birgersdotter VIP
Ha en skön vecka nu
2012-05-07

  Bibbi VIP
Bilden så otroligt likt "min" skog.
2012-05-07

  Bibbi VIP
Håller med Dig i stort men helgen har sin charm också.
2012-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Hos mig händer det för mycket nu.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP