Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårjubel

Lätta genomskinliga färger i blått
fångar vårens spröda spirande själ
Toner knappt hörbara sveper
genom mitt bröst och får mig att jubla




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-08 11:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt hela dikten
andas vårlycka
2012-05-08

  ResenärGenomLivet
Yes!
2012-05-08

  Anoo Niskanen VIP
Underbart!
2012-05-08

  Anya VIP
Texten bubblar av vårlig lycka och smittar av sig.
2012-05-08

    Bodil Sandberg
så fint så sant
nu fylles man av gläjde
2012-05-08

  Blåbäret
våren för verkligen med sig en genomgående nynnande blå ton av glädje, i alla fall för mig...och för dig med verkar det som :)
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP