Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så kändes det igår




Värme och kyla

solen lyser upp emellanåt

värmer mitt frusna jag

så är den borta

gömd av mörka tunga moln

det känns kallt

jag fryser

 

så plötslig

finns den där igen

solen

lyser upp

värmer min kropp

och själ

 

 

anits 8 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-09 14:10



Bookmark and Share


  arja savela
Jag känner detsamma om den nyckfulla solen. Just nu stormvindar och regn i Norra Karelen!
2012-05-10

    ej medlem längre
Solen är verkligen härlig.Fint!
2012-05-10

  Bibbi VIP
Gott att tänka på att solen finns kvar bakom molnen för att återkomma.
2012-05-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2012-05-09

    ej medlem längre
Tack för en vacker text som målar värme och hopp för mina ögon.
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP