Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Ett försök

 

 

idag ska jag försöka

räta upp kanten

runt min rabatt

 

har funderat så länge

på hur jag ska göra

för att få till det

 

så inte jorden försvinner

 tar alla lökar och allt

som nu börjar växa och

frodas med sig ut på

gräsmattan eller ända

ner på vägen

 

jag har samlat några pinnar

som jag ska sätta emot den

fula gröna kantlisten så

kanske jorden håller sig

på plats

 

 

anits 8 maj 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-10 09:00



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas du lyckas
så inte jorden
försvinner
Vackert foto
2012-05-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2012-05-11

  Anya VIP
Härligt med gröna fingrar och det verkar diktarjaget ha.
2012-05-11

  ResenärGenomLivet
Man mår i alla fall gott av det där påtandet.
2012-05-10

    ej medlem längre
Ja dessa gröna kanter lever ofta ett eget liv...prova sätta varannan pinne innanför varannan utanför det brukar funka om man sedan virar ett band/snöre i sicksack emellan... Värt ett försök?
2012-05-10

    ej medlem längre
Tycker inte detta hör till kategorin dikt eller prosa. Mer en dagboksanteckning gjord offentlig. Typ facebookuppdatering.

Och inget fel i det men att göra det till dikt/prosa kräver mer jobb.
2012-05-10

    ej medlem längre
Önskar jag hade egen täppa å trädgård!
2012-05-10

  Eva Helene VIP
Människa och natur i samspel, fint!
2012-05-10

  aol
blommornamåste tycka omm dej , kram vännen, fint skriftat,
2012-05-10

    Birgersdotter VIP
skön vardagsläsning
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP