Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir lyrisk av det jag ser och kan med varsam hand plocka!


Känslan av vårens kärlek som ges

Guldgul blommande
igenkännande vårblomma

Vår Gullviva

Tandade i kanten av blad
den sjunde jag hörde då när göken gal

Jag

Våren andas in i stora drag

Kvällsbrisen sveper in
känns underbart svag




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-10 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lenar själen......
2012-05-22

  Karina"Kia"
aol
Jag blir hjärteglad av din kommentar..TackeliTack!
2012-05-10

  aol
vacker dikt blev glad, tack,
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"