Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks Ord

Kärlek har som ej sägs
men kan ges

Vindens smekning
osynligt mjukt

Mitt heta hjärta
En oerhört fin stark kraft

Min själ
Darrande,en bikt,mitt hus

Jag ger av mig

men kan vara full av skräck




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 337 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-10 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten har många nyanser! Den är ju väldigt ljus och ren i början
"Vindens smekning
osynligt mjukt

Mitt heta hjärta
En oerhört fin stark kraft"
Och därför blir det så effektfullt och vackert när diktjaget darrar och bikten kommer in. Det blir lite mörkare på något sätt?
Och det där att ge av sig själv med glädje men ändå med rädsla, det kan jag förstå.


2016-08-08

  Lars Hedlin
Igenkännade mycket bra diktat...
2012-05-22

  mickech
Mycket fin..
2012-05-12

  Karina"Kia"
KB
Hjärtefina ord..tackar och bockar i kanten
Du har fått brev av mig
Krami/karinakia
2012-05-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbart skrivet...
Ja kärleken kan skrämma
livet ur oss... Särskilt om
tilliten fått sig en törn..
Men våga är att vinna
eller så gå och fundera
och ångra stegen vi aldrig tog...
Dina ord sätter verkligen
just ORD på allt detta...
Och just detta att Du vågar
trots att Du är rädd....
DET ÄR MOD....

APPLÅDER

OCH BOKMÄRKE

kb
2012-05-11

  Karina"Kia"
Zavanna
Så oerhört glad att du läser hos mig..Tusen tack och Krami!
2012-05-10

    ej medlem längre
Dina vackra ord berör mig.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"