Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto, snart har vi det så här igen




När ingen ser

 

 

när ingen ser

när ingen hör

när mörkret sluter sig omkring mig

det är då

alla tankarna kommer

dom svarta

dom svåra

alla varför

 

det är då

jag behöver en hand i min

en hand som bara finns där

ord är inte nödvändiga

bara att få känna närhet förståelse

slippa vara ensam

när sorgen och ilskan

om alla varför

drabbar mig

 

 

anits 10 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-10 23:50



Bookmark and Share


  Maria T
När svåra svarta tankar
drabbar mig försöker jag tänka
mig som ett litet barn som
ligger i Guds hand omsluten av
Guds värme och kärlek
2012-05-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande, starkt och mycket fint skrivet. =)
2012-05-11

  Sofhia Wirström
när vi ensamma är
där i nattens timma
strimma av ensamhet kommer nära
då vi minnas
allt vi upplevt levt i livet
fina rader du fångar
om livet självt,
tankar vi unga som gamla
alltför väl känner igen

mycket bra skrivet min vän
2012-05-11

  Ljusletaren
Ps En underbar bild till din vackra dikt
2012-05-11

  Ljusletaren
Din text berör för den finns nog hos alla vi eller hur?
Skönt då att veta att det finns någon vid sin sida om man är så lyckligt lottad/ kram
2012-05-11

    ej medlem längre
"om alla varför", en mening som säger allt om känslan som dikten förmedlar. Första strofen är strålande i sin helhet, den andra förklarar mer ingående.
Mycket bra!
2012-05-11

  Anya VIP
Känner igen diktarjagets beskrivning. En stark skildring. Gripande.
2012-05-11

  Eva Helene VIP
Längtan efter närhet och förståelse - fint beskriven!
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
ja så känns det för alla ibland..hoppas du hittar den
2012-05-11

  Bibbi VIP
Put your hand in the hand-Elvis Presley - YouTube

► 3:17► 3:17 www.youtube.com/watch?v=SJ42j9u-CO4

2012-05-11

    ej medlem längre
Själens mörka natt! En boktitel...
2012-05-11

  Hondjuret
Ja, precis så känns det. Du satte ord på det. SNyggt!
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP