Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar ett paradisland

För än in i ett land
Ett paradisliv

Kyssar är så vackra
Så underbart det känns att få

Att komma någon så nära
och
Får tiden att stanna
som elden sveper förbi

In i evighet

Älskas till den sista

Självklart är det aldrig försent
Att få eller att ge den Älskade

Kyssar




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-11 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det intimaste som delas mellan två människor - kyssar.
Bra skrivet
2017-05-17

    ej medlem längre
"Att komma någon så nära
och
Får tiden att stanna
som elden sveper förbi"
Det här är så skirt, ömsint, kvinnligt och tidlöst skrivet.
och dikten bär en styrka, genom elden som sveper förbi.
Dikten är både fjäderlätt men också förankrad till jorden och att känslan av tillit.. :-)

2016-08-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så gott
2012-06-28

  Lars Hedlin
Mycket vackert beskrivet..känsla i själens djup.....
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"