Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNLIG GRÖNSKA

så vänlig grönskan verkar

framsprungen ur godheten

grönt är ju också färgen

som är vilsam för ögonen

en skymt av något annat

en välkommen omväxling

när allting känns förbannat

och ingenting ger nånting

 

 

 

såg henne pyssla om dig

hjärtevärme on display

hon måste tycka om dig

alla struntar blankt i mig

jag hatar alla regnmoln

och bondepraktikan

men vad kan ge mig lisa

som vänlig grönska kan?

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     12/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 15:26



Bookmark and Share


  anits VIP
det är underbart med all grönska nu
den är skön för själen
2012-05-15

  mare VIP
Grönskan är ljuvlig, en lisa för själ
2012-05-12

  Bo Himmelsbåge
...tack för din fina dikt Larz... ja... vad kan ge mer lisa än en vänlig grönskas rika dräkt...? ... ha en underbar helg i vårsolens glans
( alternativt vårregnets milda kyssar )
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP