Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LEVER ETT HELT LIV VARJE DAG

jag lever ett helt liv

varje dag

i dag var väl inget

undantag

jag pendlar snabbt

mellan öst och väst

från glädje och fest

och till protest

jag lever en bok

från pärm till pärm

och stirrar mig klok

på datorns skärm

jag lever en film

med märkligt slut

förbrytaren skjuts

och bärs sen ut

jag lever en låt

ett livealbum

ett helt universum

i mitt rum

jag lever en livstid

varje dag

får ansiktsförlamning

av allt drag

 

 

 

 

från sommar och sol

till elektrisk stol

från badstranden

till gaskammaren

ett helt liv får plats

i en ynka dag

jag söker balans

men det dröjer ett tag

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-05-12 21:14



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin och mycket tänkvärd dikt
2012-05-15

  mare VIP
Gillar flytet, det är du bra på, och dikten
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP