Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




BJÖRKEN

 

 

ser ut genom fönstret

hur björken som står

i kanten på gräsmattan

bara på ett par dagar

börjar få sina musöron

 

ser den skira grönskan

som den är så här

när våren är här

på allvar

 

 

anits 13 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-13 23:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, en underbar tid.
2012-05-16

  Maria T
Denna underbara
skira grönska
2012-05-14

  Anya VIP
Jaa nu är det allvar. Ett bra ord du tar till, gillar din text och helst slutet.
2012-05-14

  poetryGirl
allt är ljuvligt nu
2012-05-14

  Ljusletaren
Vilket härligt foto ... wow!

Härliga ord /kram
2012-05-14

  Larz Gustafsson VIP
En härlig upplevelse.
2012-05-14

    ej medlem längre
Inte här ännu...
2012-05-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Tack så fint! Jag älskar björkar och Nordens härliga somrar.
Kram!
ML
2012-05-14

  ULJO
Fina ordval om den vackra och nytitga björken med sin goda björksav och sina vackra blad
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP