Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Medan solens strålar letar sig in genom fönsterrutan
möts våra fingertoppar i en kärleksfull fingertoppsdans
Aldrig har väl fingertoppar känt sådan närhet
så som då i solstrålarnas skugga




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-14 18:27



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbart!
2012-05-18

  Linda CH VIP
Underbar känsla av ömhet och närhet! Vackert!
2012-05-16

  Ninananonia VIP
:) fint denna närhet :)
2012-05-15

  Rosen VIP
små känselspröten som i beröring darrar och sänder ut euforisk känsla...
härlig sådan
2012-05-15

  anits VIP
Fina rader
2012-05-14

  Anoo Niskanen VIP
Fint skrivet.
2012-05-14

  Rise Little One
lekfulla text...
2012-05-14

  Ljusletaren VIP
Så ljuvliga ord och jag vill också dansa denna dans ;.)
Gilllar och gillar mycket/ kram
2012-05-14

    ej medlem längre
Det finns en innerlig närhet i din fina text!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP