Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2008


Bortsprungen

svävar högt ovanför marken
tittar neråt
får svindel
flyger framåt
utan att ens blicka tillbaka
börjar känna mej säker
kraschar
åter till ruta ett
blundar, somnar
käkar tabletter
önskar att jag var ute och flög igen
det är någon i min säng
en farlig person
en sjuk man
som inte lämnar mej ifred
som alltid vet var jag är

vet någon hur jag kommer hem?




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte