Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksordlek

Jag vill se dig

vill ge dig

vill ta dig


Du vill se mig

vill ge mig

vill ta mig


Vi vill se oss

vill ge oss

vill ta oss




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 08:59



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tänk om allt var annorlunda skulle jag gärna ta plats i din kärleksordlek! Du skriver så medryckande att man vill vara med i dina drömmar, dina dikter.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP