Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN FAR ÄR FÖDD 1923

ska du resa nu

när sommaren är nära?

ska du resa nu

och lämna mor och mig?

ska du fara nu

från dina nära, kära

och sen lämna ett stort

tomrum efter dig?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 13:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin liten dikt som berör
2012-05-18

  anits VIP
Mycket berörande
och tänkvärda rader
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP