Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALVHJÄRTAD

jag har förstått

att tåget har gått

det var wham, bam

och thank you, sham

inspiration

att ta sig ton

finns ännu kvar

den lockar, drar...

 

 

men det tog slut

jag måste ut

ville bli fri

från anarki

ät kakan men

var medveten

om att den är

försvunnen sen

 

 

 

antingen eller

svart och vitt

livet jag fick

ska levas fritt

ständigt dilemma

daglig strid

halvhjärtade

får aldrig frid

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16-17/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 07:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Halvhjärtat blir aldrig bra, låt hela hjärtat va med ;)
2012-05-18

  anits VIP
Bra skrivet och sant
2012-05-18

  LenaJohansson VIP
sant..bra
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP