Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSTICKARE

några sticker ut

på ett särskilt sätt

andra väljer bort

det som verkar lätt

allting har ett pris

frihet likaså

den gör framtiden

värd att satsa på

några släpper fram

sin personlighet

andra väljer bort

sin identitet

jag kan plocka ut

rockstjärnor i kväll

starkast gnistrar den

som är stolt rebell

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/5 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-18 19:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tänkvärda rader
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP