Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAVALLVARLIG

jag är gravallvarlig

för jag kommer snart

att stå vid en grav

jag är inte farlig

men mitt inre är

ett stormande hav

jag är oumbärlig

för ikväll ska jag

fungera som tolk

jag är hemskt besvärlig

och jag blev nog aldrig

riktigt som folk

jag är gravallvarlig

men som dödgrävare

var jag rätt glad

dansade till marley

och fick äta marabou

mjölkchoklad

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-18 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP