Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto på min förgätmigej som blommar så vackert nu




En skön stund på altanen

 

 

njuter av det jag gör

rensar ogräs

planterar nya blommor

i mina lådor och krukor

 

 

maskrosorna har länge

lyst stora och gula

mellan plattorna

på min altan

 

maskrosor är vackra

men inte när dom

tar över hela altanen

 

igår kom solen

då passade jag på

att dra upp maskrosorna

det gick lätt och bra

 

när dom försvann

dök flera vackra

penséer upp

 

det var soligt och skönt

så en kopp kaffe på altanen

var riktigt skönt

 

jag njöt av blommorna

jag planterat av kaffet

den sköna stunden

 

efter en stund kom det mörka

svarta moln upp på himlen

så kom dom första regndropparna

jag satt kvar lyssnade till regnet

 

till slut nådde regnet mig där jag satt

kände mig nöjd när jag tog kaffe

koppen med mig och gick in

 

 

 

anits 17 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 23:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-05-19

    ej medlem längre
Fint, jag har min oas på balkongen
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP