Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 18 maj 2012




Blanka sidor

 

jag har en bok med blanka sidor

en bok med vacker pärm

som skimrar i många

underbara färger

 

en dag ska den boken

fyllas med mina ord

men först när boken

med den gula lysande

pärmen är full

 

än finns det sidor kvar

i den gamla boken

att fylla med mina

egna ord och tankar

 

jag glömmer så lätt orden

jag vill skriva dom faller ljudlöst

sin väg svåra att finna igen

 

det finns nya ord som då

dyker upp kan inte räknas

som det jag i mitt minne suddat ut

 

jag har en vacker bok med

en skimrande pärm

där står ingenting

det är en bok med

blanka sidor

som väntar på

att fyllas med min

egen historia

 

 

anits 19 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-19 13:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande!
2012-05-19

  Anya VIP
Jaa sådana böcker är fina och man kan inte få för mycket av dem.
2012-05-19

  Bibbi VIP
Förtjusande vackra ord och bild.

Känner igen tillståndet.
2012-05-19

  Sofhia Wirström
vackert, ömt om skrivandets konst
om kärleken till att uttrycka sig
dina ord berör
dina ord finns kvar
2012-05-19

  ResenärGenomLivet
Vackert skrivet.
2012-05-19

  Ljusletaren
Livets historia är underbart att fylla.
2012-05-19

    Birgersdotter VIP
Fint med vackra böcker
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP