"Give us fun, not anarchy" (The Damned)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Give us fun, not anarchy" (The Damned)




ENKEL PROGRAMFÖRKLARING

jag vill inte leva i anarki

det är långtifrån min melodi

jag vill inte leva i diktatur

tanken på förtryck gör mig arg och sur

jag vill inte leva med politik

allt jag vill är spela min rockmusik

 

 

jag vill inte drabbas av likstelhet

falla offer för någon falsk profet

jag vill inte vara som vuxna är

jag vill inte leva som normen lär

jag tar inte del av all dum kritik

jag vill bara spela min rockmusik

 

 

 

jag är socialt inkompetent

inte alls verbalt inkontinent

relaterar knackigt till folket här

och vill inte vara där buset är

jag vill inte lyda nån sorts domptör

jag vill alltid vara här utanför

fastän jag har svikit mitt bands publik

vill jag bara spela min rockmusik

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-19 14:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
keep it up...bra skrivet
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP