Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag kan ana

 

Jag kan ana

 

några dagar som varit

lite varmare

 

har gjort

så att det börjat

knoppas

i häggen

 

det grönskar

därute

utanför mitt fönster

 

snart ser jag inte

vem som går

på vägen

 

jag börjar ana

att det är

sommaren

som  nu är på väg

 

 

anits 21 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-21 08:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Visst är det fint med häggknoppar. Längtar efter dess doft. Fint skrivet!
2012-05-22

    Birgersdotter VIP
Välkommen sommar
2012-05-21

  Bibbi VIP
Sköna tid.
2012-05-21

  ResenärGenomLivet
Sköna ord.
2012-05-21

  Ljusletaren
Ljuvliga majord och tack för dem :-)

/kram
2012-05-21

    ej medlem längre
Å, vad vi väntar....
2012-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Rent kronologiskt sett, ja.
Frågan man ställer sig i dag är hur det är med det rent meteorologiska.
2012-05-21

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja - nu kommer den! Och hela himlen sjunger!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP