Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto på underbara ALBA




BLÅ ÖGON

 


 


med dina blå ögon


ser du på mig


så bedjande


du utstrålar


värme och kärlek


 


jag är så glad och tacksam


att vardagen är här igen


så jag får ha dig nära


ett par timmar


 


en stund av lycka glädje


och kärlek


ger du mig


min underbara


fyrfota vän


ALBA


 


 


anits 21 maj 2012


 


 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 16:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint med så nära vänner. Kram!
2012-05-22

  Lars Hedlin
VAckert....
2012-05-22

    Birgersdotter VIP
Fint och ömt
2012-05-21

  Eva Helene VIP
Ömsesidig kärlek, fint!
2012-05-21

  Ljusletaren
Så underbara ord till din hundvän eller till båda dina hundvänner.

/kram
2012-05-21

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-05-21

    Ken Cassel
Fint Stina! :))
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP