Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga..

Som en flämtande låga
är tillitens sken
Så lätt att fånga
lika lätt förlora
Låt inte bagateller
skingra din inre röst
Tänk efter
vad är viktigt för dig
Det leder dig rätt
på din slingrande stig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-21 20:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra diktat!
2012-05-30

  LenaJohansson VIP
fint diktat..
2012-05-22

  Ljusletaren VIP
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-22

    AA VIP
Viktiga tänkvärda tankar.
2012-05-21

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2012-05-21

  HelenaW
Denna gillar jag skarpt. Du fångar med få ord kärnan i hur lätt det är att "låta bagateller skingra ens inre" och låta annat gå före.
2012-05-21

  ULJO
Mycet läsvärt, tänkvärt och vackert
2012-05-21

  Ninananonia VIP
:) Vacker är din låga...
2012-05-21

    lenakarin
Vackert formulerad sanning!
2012-05-21

    ej medlem längre
Fint!
2012-05-21

  ResenärGenomLivet
Fint skrivet. Tänkvärt.
2012-05-21

    ej medlem längre
Så vackert du skriver...utan tillit finns ingen kärlek.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP