Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

När du är ledsen vill jag hålla
ditt sorgsna hjärta i min hand
och viska smekande trösteord
Få dig att tillslut le lite grann
känna att vi finns för varandra




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-21 23:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2012-05-30

  Ninananonia VIP
:) så fint
2012-05-22

  ULJO
Vacker kärlekspoesi
2012-05-22

    Ken Cassel
Om du vill ha lite tröst, så behöver du bara luta ditt huvud
lite lätt emot mitt bröst
Det är bara för dig att suga åt dig, av mig
och släcka din så hungriga törst...

::))

Kramar!
2012-05-22

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP