Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...är en hemlighet...


Du är en hemlighet
en skönhet
obesvarad
outforskad
ekar mina ord i min längtan
till att träffa
dig
min okända kärlek
så känd
så stark
men så avlägsen
väntar jag till dagen
då jag träffar dig
kommer




Fri vers av King ink
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-02-01 22:36



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt skrivet
ungefär som ett kärleksbrev
Men jag kan även tolka annat här
det behöver inte vara en peron
som jag först tänkte, det kan även vara
annat.
Så klurigt skrivet

Skulle dock ta bort slutordet kommer
tycker att det stör på något sätt i
rytmen
Rubrik skulle ajg kanske formulera om
till Du eller Hemlighet
i alla fall ta bort punkterna
Fint innehåll
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink