Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En ljuvlig stund

 

 

varmt och skönt

gick ut på altanen

satte mig

njöt

 

ingen stickning med

ingen kamera

ingen penna

inget papper

att skriva på

 

satt där i min stol

blundade

hörde fåglarnas sånger

bilar åkte på vägen

hörde barn skratta

glada barn som gladdes

åt solen och värmen

 

hörde män och kvinnor

prata skratta

det var länge sedan

jag hörde sådan glädje

 

jag njöt av stunden

kände mig avslappnad

hur länge jag satt

i min stol

på min altan

det har jag ingen aning om

den stunden har följt mig

hela kvällen

länge sedan

jag känt mig så

harmonisk och glad

 

 

anits 23 maj 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-24 00:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dig så väl förunnat.
2012-05-30

  Christine Sabel
Så enkelt och ändå så svårt ibland att fånga de små magiska stunderna i livet, fint skrivet, viktigt ämne
2012-05-24

  Anya VIP
Härligt. Glädjs med diktarjaget.
2012-05-24

  majola VIP
Jag tycker det är en bra beskrivning av en sorts
"bara vara-stund", att utan krav få uppleva
omgivningens buller och glädje. Bra dikt.
2012-05-24

  ResenärGenomLivet
Du hade nog "2 seconds" som jag kallar det. En underbar stund som man lever på länge efteråt.
2012-05-24

  Larz Gustafsson VIP
And I think to myself: What a wonderful world...
2012-05-24

    ej medlem längre
Visst är det skönt med skratt å glädje. Jag är så glad när jag fått sova å Anden leker. Ha det Gott!/Birre
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP