Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET DU LEVER

vad är det du tar del av

och vad är du en del av?

vad är det du tar del av?

säg, seglar du på fel hav?

har detta vidimerats

och legitimiserats?

har ursprungstanken verkligen

klart specificerats?

 

 

 

man bör ifrågasätta

men har man rätt att rätta?

visst ska man diskutera

men vissa vill justera

den gräns jag stipulerar

är något som markerar

att vill du överskrida

så kommer du att lida

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/5 2012

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 15:43



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Frågor och svar, klara och tydliga markeringar.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP