Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




När rädslan griper tag

 

När rädslan griper tag

 

rädslan att säga fel

att göra bort mig

tog alla orden ifrån mig

jag blev tyst

 

att aldrig våga säga

det som kändes rätt

för mig

 

att alltid vara rädd

för att jag vågat

säga ett litet pip

 

för mina tankar och åsikter

var aldrig rätt

du hittade alltid fel på mig

 

nu börjar orden komma

jag skriver dom

vågar till och med

stå upp

säga min åsikt

 

det har kommit sent i livet

tacksam att börja förstå

att du kanske kände dig hotad

av mig

 

jag vet inte

det är bara du som vet

nu kan jag aldrig

få svar på alla frågor

jag nu skulle våga ställa

 

 

anits 23 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-26 10:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2012-05-30

    ej medlem längre
Ödmjukt å fint om sig själv!/Birre
2012-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Rom 8:15
Luk 1:74
2012-05-26

  Sofhia Wirström
rader som berör
bejakar livet
från en synvinkel
som stannar kvar
får läsaren tänka efter
2012-05-26

  Anya VIP
Härligt att diktarjaget funnit styrka.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP