Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud.

Gud som have barnen kär.
Se till mig som liten är.
Och skall gå på rockkonsert.
Skumma män dem samlas där.
De röker på och luktar sprit.
Mamma säger att jag inte får gå dit.
Men jag vill ju bara göra en snabb visit.
Hon låter mig inte göra ett skit.
När det är skolavslutning får inte hon komma hit.
Nu har nödrimmen tagit slut.
Så nu kan jag ta och andas ut.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson