Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Inka, som mer än någon annan fått mina små grå att skena...




sju år har jag inte kvar

sju år har jag inte kvar
men den tid jag har
hoppas jag färgas av dig

tid är ingenting man spar
i timmar, nätter, da'r
tid är minnen, som av dig

sju år har jag inte kvar
men den dagen som jag drar
minns jag sannerligen dig




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 06:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till Inka som med sina texter alltid sätter i gång de grå....
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP