Be reasonable, demand the impossible!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be reasonable, demand the impossible!




KRÄVER DET OMÖJLIGA

ylande gitarrer

på min födelsedag

permanent förvandling

av det här som är jag

allt jag orkar med

flera nätter i rad

ett blodsocker som inte

kan förändras av choklad

 

 

 

häxfritt gävle där jag

slappnar av och är glad

damned och 999 live

på en scen i vår stad

poesiuppläsning

med en månghövdad publik

frihet från allt uppblåst tjat

om "konstruktiv kritik"

 

 

 

 

människor som slutar med

att fråga hur jag mår

folk som orkar lyssna

och som verkligen förstår

album jag signerat

där jag framför min musik

nyktra musikanter

centrum fritt från biltrafik

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/5 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 18:17



Bookmark and Share


  Federico Romano
Så du är musikant, tar till mig texten med flyt..
2012-11-04

  anits VIP
Mycket bra skrivet
tänkvärt och berörnade
2012-05-28

  Måna N. Berger
"Be reasonable, demand the impossible!" En blygsam begäran! Må någonting av det hela visa sig möjligt ändå!
2012-05-28

  mare VIP
Applåd, bra !
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP