Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Det är svårt

 

  

det är så svårt många gånger

att inte oroa sig inför möten

man vill slippa men vet att ibland

måste ske

 

så hände det mig häromdagen

jag visste att du skulle vara där

intalade mig själv, det ska gå bra

visst kände jag mig skakis och en

aning orolig

 

som vanligt hälsade du inte på mig

det gör mig ingenting jag tror du

mår mest illa själv i ögonvrån såg

att tittade på mig när du trodde

att jag inte såg

 

du pratade inte lika mycket den här

gången det var skönt att slippa höra

din röst över alla andra röster

 

vädret var soligt varmt och skönt

så vi satt i trädgården åt mat och

drack kaffe då kom vi aldrig så

nära varandra behövde inte sitta

vid samma bord som dig

 

det var en trevlig stund att få träffa

barn och barnbarn, ändå så skönt

när jag satte mig i bilen för att åka

hem

 

när jag varit hemma en stund

kände jag tröttheten komma

när den kommer finns det bara

ett att göra så jag la mig på sängen

i cd spelaren la jag en ljudbok

 

låg och lyssnade kände hur mitt

spända jag började släppa efter

en stund sov jag

 

 

anits 28 maj 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-28 23:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-05-30

  Lars Hedlin
Känsla i denna
2012-05-30

  Ljusletaren
Ansträngt möte som vägrade att greppa tag i dig.
Bra!

/kram
2012-05-29

    ej medlem längre
Skönt på slutet....
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP