Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Skriver av mig

 

 

skriver av mig ångesten

det gör att rädslan stävjas

jag kämpar med orden

 

jag vågar tro, den tro jag har

den vägrar jag ge upp

 

vill tänka positiva tankar

jaga dom svåra på flykten

 

våga låta tårarna komma

minnas att efter allt mörker

kommer ljuset åter

 

skriver av mig ångesten

glömmer inte att ljuset

kommer åter

 

 

 

anits 28 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-28 23:43



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att få skriva av
sig ibland
2012-05-31

  Bibbi VIP
Bakom de mörka molnen finns solen alltid kvar.
2012-05-30

  Lars Hedlin
En bra ide´ ...skrivandet helar....
2012-05-30

  Anya VIP
Ja ibland hjälper det att skriva. Känner med diktarjaget.
2012-05-30

    maija tuori
Det är så mänsligt att glömma ljuset när det mörknar ..men den kommer /kraam
2012-05-30

  Ljusletaren
Så himla fint!

/kram
2012-05-29

  Eva Helene VIP
Ja, visst kommer ljuset åter. Fina tankar.
2012-05-29

    ej medlem längre
Tur att vi har tron i alla fall, gör en lite visare å tryggarare å att vi kan vända oss till högre makt när svåra tankar kommer....
2012-05-29

  aol
så gör jag med ibland, det finns två aspekter här i livet,
det ena är kärleken, det andra rädslan, för att först kärleken måste man eta rädslan,
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP