Ingen häxkraft i världen rår på det här.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen häxkraft i världen rår på det här.




BESEGRAS

man måste besegras

av Din kärlek

innan man förstår

vad den är

och hur den verkar

och vad Du förmår

att kapitulera kräver insikt

av ett sällsamt slag

de tfinnsi ngen lydnad

utan kärlek

det inser jag

jag var vid vägs ände

när det hände

måste komma dit

försöker förklara

vad jag kände

när jag kom hit

det här är ett hot

mot religionen

och dess slaveri

vi fröjdar oss i revolutionen

den sätter dig fri

vi slutar där Jesu Rike börjar

där vill Han ta vid

Han lyfter oss upp ur

kyrklig sörja

in i verklig frid

man måste besegras

för att fatta

vad Hans kärlek är

den är det mest

kontroversiella

någon upplevt här

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     6/6 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-06 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP