Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsol

När solen kommer
förvandlas
gråmulen värld...
Glänser och leker
värmer och smeker
Tinar vårt sinne
vill ej va inne
Lockar till skratt
dag som natt
Midnattssol lyser
vi går och myser
Lyckan är kort
sommaren har brått
Njut och tanka ljus
tids nog spelar vädret bus







Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-11 21:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljus nästan dygnet runt ... jepp det är sant ;.)
Njutningsfulla ord och tack för dem/kram
2012-06-12

  Anya VIP
Midnattsolen, du påminde mig om något vackert. Saknar den. Fin text!
2012-06-12

  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2012-06-12

  Eva Helene VIP
Härligt flödande rytm i denna sommarvisa!
2012-06-12

  Linda CH VIP
Fart och fläkt i solskensväder!
2012-06-11

  anits VIP
En vacker sommardikt
njut av solen och ljuset
2012-06-11

    ej medlem längre
Jag njuter av din sommarsol!
2012-06-11

  Palett
Fint beskrivet
2012-06-11

  bittemi VIP
Härlig att läsa var den här!
2012-06-11

  ResenärGenomLivet
Det var en härlig sommardikt. Njut så länge det går.
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP