Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi...

Så mycket kärlek finns
handen bränner längtan
En enda blick
värmer hela hjärtat
En smekning
som en sång
Som vi strålar
kan vi bara i varandras närhet
Vi talar kärlekens språk
Behöver inga ord...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-11 21:35



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En mycket vacker kärleksdikt!
2012-06-18

    livspoesi
härlig varm läsning!
2012-06-12

  Ljusletaren
Den viktigaste egenskapen som vi alla äger.
Tack för dina kärleksfulla ord/kram
2012-06-12

  anits VIP
Underbart vackert
2012-06-11

    ej medlem längre
Kärlekens språk...finns det nåt vackrare...och du skriver så fint!
2012-06-11

    Ken Cassel
Du och jag och vi...

::))
2012-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP