Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination okänd

Känslan som jag har är sprattel

Flygande ilar genom vävnader

Oändliga tankar far runt
i mitt huvuds universum

Viljan att finna är starkare än tryggheten

Nuet har helt plötsligt en framtid




Fri vers av livspoesi
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-13 22:25



Bookmark and Share


  barfotafantomen
Många fina formuleringar i en stark och välskriven dikt!
2012-08-19

    Shush
Den känns klok. Fint!
2012-06-13

  Blåbäret
stor omfattning och nyorientering
i att förnya sin inre kraft
och omformulera sin framtid

lycka till!
2012-06-13

    ej medlem längre
Ah.
Det lilla i det stora.
Gillar som fan.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi