Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSÅR AV NÖDEN

som om du signalerade

tillgänglig men svår

och så insinuerade

vinter innan vår

för mig betyder allt det där

otillgänglighet

men det är inte ditt fel

att du är alltför het

 

vårt kroppspråk och vår klädsel

markerar var vi står

och ögonen är speglar

som visar hur vi mår

i villervallan livet

vi lär oss läsa av

ett lärande är livet

från vagga och till grav

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/6 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-06-14 11:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och fint skrivet
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP