Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglitter

Sent på kvällen avtog regnet
allt blänkte blött och fuktigt
Dimman dansade över gräsmattan
i en svartvit dans
Nu lyser dagen
solen smeker och torkar upp
Så lätt sinnet väcks
och gläds åt det ljusa
Allt förvandlas verkligen av solglittret
tanken väljer det ljuvligt lätta
En vacker dag som den här
känns fin att vakna till




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-18 08:43



Bookmark and Share


    lenakarin
Texten blir intressantare av sin inneboende spänning mellan känslan på kvällen, inte uttalad, och morgonens glittrande.
Bra
2012-06-19

  anits VIP
Underbat vackra tankar
håller med dig
2012-06-18

  Siggesdotter
Gillar - solen smeker och torkar upp - så poetiskt!
2012-06-18

  ResenärGenomLivet
Man glömmer ganska snabbt det tråkiga.
2012-06-18

  Ninananonia VIP
Jätte jätte fint :) gillar ..
2012-06-18

  Anya VIP
Livsglädje målas fram med ord av fröjd. Fint!
2012-06-18

  Änglaögon
Så är det absolut, fin text. Hoppas du får en bra dag!
2012-06-18

  Ljusletaren
Håller helt med i det du säger.
Vackra tankar /kram
2012-06-18

  LenaJohansson VIP
sådär ska en morgon vara....är så värdefullt , den bästa tiden på dagen tycker jag....
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP