Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmelodi

Det sjunger och prasslar
susar och rasslar
Fågelsång-
natten lång
Glittrar och leker
solar och smeker
Sommarens melodi
bättre kan det ej bli
Ögonblickskort
njut kort och gott




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-21 17:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader
2012-06-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jaha bara ta
till sig och njuta!
Tack för detta!
2012-06-21

  Ordregnspoeten
Tack, vad trevligt det var att få läsa.
2012-06-21

  ResenärGenomLivet
Skön sommarmelodi.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP