Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Solen glittrar lekfullt
smeker vattnet
Rofyllda kluckningar
kramar mitt inre
Njutbart är att vara
när världen visar upp
Ett paradis-
på jorden




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-22 21:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat
2012-06-23

  Anya VIP
Hoppfullt sommarvarmt.
2012-06-23

    AA VIP
Vackert och fridfullt.
2012-06-23

    ej medlem längre
Njuter av dina ord.
2012-06-22

  Peter Kohlm VIP
Fin skildring!
2012-06-22

  ResenärGenomLivet
Sköna ord.
2012-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP