Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd

En sopsäck fylld med förlängeorensat ogräs
och arm småprickig av myggbett senare
Sitter jag nöjd och belåten
och dricker mitt eftermiddagskaffe




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-25 17:24



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin känsla förmedlar du här
2012-06-27

  Osvalds_Dotter VIP
Gillar texten,,

ngt jag själv bör göra...

men idag sätter jag mig på
trappen tittar på växterna..
och dricker mitt kaffe och tänker:
I morgon ska jag ta tag i det ;)
2012-06-26

    ej medlem längre
Fin känsla förmedlad.
2012-06-26

  LenaJohansson VIP
härlig känsla
2012-06-26

  ResenärGenomLivet
Efter ett gott dagsverke är man nöjd. Fint.
2012-06-25

    ej medlem längre
kan känna hur härligt det är att få det där tråkiga jobbet gjort!
2012-06-25

    ej medlem längre
Sån härligt nöjd känsla.
2012-06-25

  Ljusletaren VIP
Duktig värre ... bra :-)
/kram
2012-06-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gratulerar! Här
packas glas och
porslin ner, lådor
fattas... Nu gör jag
som Du tar en kopp
kaffe! Det ska bli
så JÄTTEgott!
2012-06-25

  Anya VIP
En varm text med förnöjdsamheten vilande i knät.
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP