Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

Min ömhets tanke nuddade vid din
en stor kärlek fyllde mitt bröst
Så naturligt har du alltid funnits där
I det förgångna och i det som är nu
En vind susar i träden
viskar om förändring
Måste hejda mig för att se
de små lyckorna som är livet
Det är nu vi kan finnas för varandra
vi vet ingenting om sen....




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-28 09:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att se och känna i nuet.
Sen är inte nu så att njuta just nu är så viktigt.
Fint skrivet.
2012-07-04

  anits VIP
Mycket bra skrivit, det gäller
att vara på nuet och leva i det
2012-06-30

    ej medlem längre
Underbara ord.
2012-06-28

  Änglaögon
Sa sanna de är, dina vackra ord!
2012-06-28

  ResenärGenomLivet
Så sant. Leva i nuet.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP