Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En skön sommardag

 

 

solen har försvunnit

himlen är grå igen

långt där borta i fjärran

är det mörkt

molnen hopar sig

jag sitter ute på altanen

skriver lyssnar till alla

sommarens ljud

 

solen försvann

det är ändå varmt

det börjar blåsa

ser regnmolnen komma

först några enstaka droppar

sen ökar regnet det är

inget kallt regn det är

ljumma droppar som

kommer allt närmare

 

sitter och njuter än behöver

jag inte gå in det doftar så gott

av jord och av sommar fåglarna

har tystnat har sökt sig bort

från regnet så öppnar sig himlen

regnet vräker ner når fram till mig

där jag sitter jag räddar mitt block

från att bli blött går in ställer dörren

på glänt vill kunna höra om åskan

tänkt sig att komma

 

 

anits 1 juli 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-02 00:12



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fint skrivet om sommaren
och dess härliga blandning
av sol, värme, regn..
2012-07-02

  M M Mannheim VIP
Härligt att få dela din dag!
2012-07-02

  ResenärGenomLivet
Så fint. Sommaren består ju inte bara av sol. Regnet behövs, annars blir allt torrt och brunt.
2012-07-02

  poetryGirl
sommar...är ändå sommar
2012-07-02

  Anya VIP
En härlig här och nu-stund. Vilken vacker ampel!
2012-07-02

    ej medlem längre
En fin stund i den ljuva sommaren....fint
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP