Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Ännu en solskensdag

 

 

ännu en dag när solen lyser

skänker glädje gör så naturen

blir full av liv

 

bara några få molntappar syns

på himlen som är så vackert blå

barnen som finns här är redan ute

cyklar skrattar ser ut att må bra

denna vackra sommardag som just

tagit sin början

 

skatungarna blir allt modigare verkar

inte vara rädda för bilar eller människor

som är ute och går flyttar sig bara lite

när bilar kör förbi

 

det växer så det knakar på min altan

jag får känslan att sitta i ett växthus

med alla blommor runt om mig

 

jag njuter av den nya dagen tar in alla

dofter jag känner fjärilen bland blommorna

lyser upp med sina vackra färger en geting

surrar runt mig försöker att hålla mig lugn

det är inte lätt när jag är allergisk mot

dess stick

 

till slut blir den alltför när gången så jag

går in idag ska jag äntligen ta en promenad

det var ett tag sedan idag ska det bli av

smhi har lovat att regnet ska hålla sig borta

så nu är det dags för mig att på mina

vandringsskor för att gå ut i sommaren

 

 

anits 3 juli 2012

 




Fri vers av anits VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag sätter verkligen värde på dessa solskensdagar.
2012-07-04

  Bibbi VIP
Ha en riktigt bra dag!
2012-07-04

  ResenärGenomLivet
...vandra ut i sommaren. Så skönt.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP