"I live in the city, I breath dirty air" (The Dictators)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I live in the city, I breath dirty air" (The Dictators)




SMUTSIG LUFT

smutsig luft men

en renad vandel

ingen eskapistisk

hjärnmisshandel

smutsig luft i

en stad som sjuder

hjärtat öppet för vad

himlen bjuder

 

 

andas in

andas kanske cancer

andas ut

alla skolromanser

smutsig luft men

ett nyskärpt sinne

svärdet röjer

en väg härinne

 

 

 

helig längtan

är helhetsiver

en förväntan

hos den som skriver

smutsig luft men

filtrerad hjärna

nya landvinningar

att värna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     3/7  2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-03 15:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit, luften är smutsig
din dikt är bara så bra
2012-07-04

    ej medlem längre
Oförskämt bra punkrocker!!!!
2012-07-03

  mare VIP
Mycket bra
2012-07-03

  Michaela Dutius
Ja nog är luften smutsig....men texten om den är härlig
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP