Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester

När solens första strålar
dansar genom rummet
Andas jag in sommaren
och ler åt dina ord
Som ömt smeker mitt sinne
och får mig att känna lycka




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-04 13:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Utstrålning av varm sommar och det där extra som surrar i luften med kärlek.
2012-07-11

  R_M Grundström-Linder
Lycka och kärlek genomstrålar texten! Må gott!
2012-07-08

  ULJO
Lovord till semestern
2012-07-07

  anits VIP
Så fina glädjefulla rader
2012-07-04

    ej medlem längre
Så fina ord du bjuder på ...


ha en underbar semester ...
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP