Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUNK ÄR FARLIGT !

jag dränker dig i länkar

du drunknar i punk

dessvärre är det sådan jag är

en varelse man flyr från

en stinkande skunk

så är det ipso facto, tyvärr

charmerande på ytan

men ond inuti

den djupast sjunkne

bland de sjunkna

så många har fått under

av hans barbari

och nu är det DIN tur

att drunkna!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jazz är trevligt mannen,om du minns ,vilket du gör ,eeeyyhh?
2012-07-07

  Vampyrens hjärta
Drunknar gärna i punk!:-)
2012-07-04

  Lodjur i klänning
Svårt att fly från coola män som dränker kvinnor med punk.
Du gör nog helt rätt skulle jag tro:)

Sköning!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP